VraagWijzer nu in Stadswinkel aan Boerhaavestraat

De VraagWijzer is vanaf 2 januari gevestigd in de Stadswinkel Charlois aan de Boerhaavestraat 11. Hier kan men voortaan terecht met vragen of problemen, bijvoorbeeld ouderenhulp, ingewikkelde brieven, gezondheid, of financiële en juridische kwesties.

Medewerkers van VraagWijzer informeren en adviseren. De VraagWijzer-consulent gaat samen met de betrokkene na wat er precies aan de hand is. Bij het zoeken naar oplossingen wordt altijd gekeken naar welke mogelijkheden het beste passen. Wat kunnen familie, vrienden of buren doen? Als het nodig is, maakt de consulent een vervolgafspraak, eventueel met gespecialiseerde collega’s bij Vraagwijzer, zoals een medewerker van de Kredietbank Rotterdam of een Wmo-adviseur. Verder kan VraagWijzer het wijkteam inschakelen.

Voorheen was VraagWijzer gevestigd aan de Pleinweg en op Plein 1953. De openingstijden van VraagWijzer Charlois aan de Boerhaavestraat zijn gelijk aan de openingstijden van de Stadswinkel Charlois: op werkdagen van 8.00 tot 16.00 uur (dinsdag vanaf 12.00 uur). VraagWijzer is ook digitaal te bereiken (www.rotterdam.nl/vraagwijzer) en telefonisch (14 010).