Toksjo op Zuid in Champs Elysées in teken van Maastunnel

In grand-café Champs Elysées aan de Gooilandsingel vindt donderdag 21 april weer een Toksjo op Zuid plaats. Het programma staat ditmaal geheel in het teken van het 75-jarig bestaan van de Maastunnel.

Er zijn optredens van de Amazing Stroopwafels, Sandy Struijs, de Barbie van Charlois Rieneke Minderman-Grobben, en nog heel veel meer.

Alles is gratis: de entree, de muziek, de koffie, wijnproeverij, je krijgt zelfs een gratis drankje aangeboden van Maastunnel-projectleider Hein Pierhagen van de gemeente Rotterdam en communicatieadviseur Henriette Edens. Zij willen graag een klankbord oprichten van gebekte bewoners uit Zuid die hem op zijn vestje mogen spoegen als straks de tunnel dicht is en de dingen niet gaan zoals met elkaar is afgesproken.

Verder een cursus ‘Plat Rotterdams’ door Roel Pot, boekbespreking van Hans Walgenbach en Henk van der Maas, en een interview met het Maastunnelmeisje Annie Ras.

Let op: de gewijzigde aanvangstijd is 19.30 uur. De presentatie is in handen van Roel Pot. Joop van der Hor krijg je er gratis bij!