Tiende Ladiesrun Rotterdam door en rond Ahoy

De Ladiesrun Rotterdam viert zondag 29 mei de tiende editie. Het parcours is weer in en rond Ahoy en deelnemers kunnen zich laten sponsoren en een extra donatie doen. De opbrengst is bestemd voor Stichting Pink Ribbon, die wetenschappelijk onderzoek en projecten ondersteunt op het gebied van behandeling, nazorg, en langetermijneffecten van borstkanker.

De loopsters kunnen kiezen uit drie afstanden: vijf, zevenenhalf en tien kilometer. De start van de 5 kilometer is om 11.30 uur op de Zuiderparkweg, van de 7,5 kilometer om 12.45 uur, en van de 10 kilometer om 14.15 uur. Voor elke loop is er een warming-up op het voorplein van Ahoy.

De laatste loopster wordt rond 15.35 uur aan de finish verwacht (in hal 6 van Ahoy). Daarna vindt tussen 15.45 en 16.00 uur de prijsuitreiking plaats van de langste afstand.

Wegafsluitingen

Voor een goed verloop van het evenement worden enkele wegen en fietspaden in en rond het Zuiderpark afgesloten voor het evenement. De Zuiderparkweg tussen de Oldegaarde en Vaanweg is zondag tussen 7.00 en 18.00 uur afgesloten. Fietspaden in het park worden afgesloten voor de Ladiesrun tussen 11.00 en 16.30 uur. Ook het fietsverkeer op de Oldegaarde en de Vaanweg wordt omgeleid.

Meer informatie op www.ladiesrunrotterdam.nl