Metropolis Festival met drie podia voor muzikaal talent

Op drie podia in het Zuiderpark krijgen zondag 3 juli talentvolle muziekmakers weer de kans hun talent te laten horen en zien. Van 13.00 tot 21.00 uur vindt de 28ste editie plaats van het Metropolis Festival.

Het jaarlijkse festival is gratis toegankelijk. De podia hebben sprekende namen: Thinkers, Workers en talent stage. Wil je weten wie waar speelt en/of zingt, bekijk dan het schema op de website.

De organisatie van het festival heeft via een huis-aan-huis-brief omwonenden geïnformeerd. De opbouw start woensdag 29 juni, de afbouw duurt tot en met dinsdag 5 juli. Alle dagen wordt tussen 8.00 en 18.00 uur gewerkt.

Het fiets- en voetgangersviaduct over de Vaanweg zal van woensdag 29 juni 8.00 uur tot maandag 4 juli 15.00 uur worden afgesloten. De overige fietspaden in het park blijven zoveel mogelijk toegankelijk; de paden op het festivalterrein zijn vanzelfsprekend tijdens het evenement uitsluitend voor voetgangers toegankelijk.

Bij het indelen van het terrein en de positionering van de podia en tenten is getracht de geluidshinder voor de omgeving zoveel mogelijk te beperken. Bij ernstige overlast kan contact worden opgenomen met de meldkamer van de DCMR: 0888-333555. De organisatie van het Metropolis Festival is te bereiken via 06-13158501.