Laatste Toksjoo in Champs-Elysées

De Toksjoo op Zuid is donderdag 21 december voor de laatste keer in Champs-Elysées. Het grand-café sluit kort erna de deuren en wordt met het aangrenzende Zwembad Charlois gesloopt.

Danny en Chislaine openen op 4 januari in het nieuwe Zwemcentrum Rotterdam hun kitchen/bar Lisa, waar de Toksjoo op Zuid in het nieuwe jaar een vervolg krijgt.

In deze bijzondere Toksjoo is onder andere Radio Rijnmond-presentator Ronald Vonk. Hij vertelt over zijn boek 'Dat moet nog blijken'. Verder een terugblik op 25 jaar familie Hoogendijk met een speciaal geschreven gedicht, en de presentatie van een gedichtenbundel 'Zuidplein', met werk van Alexander van Elswijk, Robert Tau, Irmlinda de Vries en Albert Prins.

Buikdanseres Soraya Sultan treedt op, en er is muziek van Monique en John, van Carola, winnares van songfestival Spinnewiel, en van Sandy Struijs.

De Toksjoo begint zoals altijd om 20.00 uur en de entree is gratis. Deze laatste editie in Champs-Elysées is live te beluisteren op de Facebook-pagina van Chantal Arts: https://www.facebook.com/chantal.star.tv.rotterdam